ru | ua | en
Інформація
аыф
Пошук

Як вибрати тестостероновий бустер?

Бустери тестостерону дозволяють збільшити концентрацію головного анаболічного гормону в організмі та, відповідно, підвищити тренувальні показники. Ми допоможемо розібратися в основних моментах, на які потрібно звертати увагу при покупці.

 
Виділимо основні кроки при виборі тестостеронового бустера:

- по-перше, подумайте, чи потрібен Вам тестостероновий бустер;

- по-друге, визначтеся з видом продукту виходячи зі своїх цілей;

- по-третє, зверніть увагу на форму випуску і кількість активної речовини.

 
Екстрат Трибулус Террестріс


Tribulus Terrestis - продукт для тих, хто хоче підвищити не тільки спортивні, а й сексуальні показники. Деякі його сапоніни виступають в якості біоактивних компонентів, які надають анаболічний вплив і ефект афродізіака. Бустери з Трибулус Террестріс:

• збільшують рівень загального і вільного тестостерону;

• підвищують показники сили та витривалості;

• сприяють набору м'язової маси;

• прискорюють відновлення після важкого тренінгу.


Основною діючою речовиною екстракту ТрІбулус Террестріс є сапоніни фурастанолового типу. Cапоніни впливають на гіпотоламус (ділянка головного мозку), стимулюючи підвищення секреції лютеїнізувального гормону (ЛГ), підвищений рівень якого призводить до підвищення секреції тестостерону (в фізіологічних межах).


Зміст сапонінів варіюється від 40% до 90%. ВАНСІТОН ТРІБУЛУС 90 і ВАНСІТОН ТРІБУЛУС ПЛЮС містять максимальну кількість діючої речовини (90%).


Радимо утриматися від вживання тестостеронових бустерів людям до 23 років, оскільки це може привести до гормональних порушень в організмі. До того ж рівень природного анаболіка тестостерону у чоловіків молодого віку досить високий і без його стимуляції.


Препарати не рекомендується приймати жінкам через можливу маскулінізацію (збільшення кількості волосся, огрубіння голосу та ін.). Якщо Ви чоловік, то важливу роль відіграє Ваш вік і природні дані.

Тестостеронові комплекси


Тестостеронові комплекси, крім екстракту Трібулус, містять інші екстракти, які доповнюють і підсилюють дію трібулус, а також інші компоненти, які в рази підвищують ефективність препаратів шляхом:

1. Блокування SHBG (глобуліну, що зв'язує статеві гормони), що тим самим підвищує рівень єдиною активної форми тестостерону - так званого «вільного» тестостерону.

2. Запобігання перетворення тестостерону в естроген.

3. Блокування рецепторів естрогену.

4. перешкоджання перетворенню тестостерону в дигідротестостерон (DHT).


Яскравим прикладом таких комплексів є продукти T-BOMB II (MHP) і ACTION MAX XXXTREME FOR MEN (Country Life).

 
Також рекомендуємо Вам звернути увагу на препарати, які містять:

- цинк, кальцій, магній (CALCIUM, MAGNESIUM, ZINC (Сountry Life);

- вітамін С (антиоксидант, пригнічує вироблення кортизолу); вітамін D (допомагає засвоєнню кальцію, перетворює естроген в його слабші форми); омега-3 і омега-6 (жирні кислоти, є невід'ємною частиною шляху біосинтезу тестостерону); вітаміни групи B (беру участь в тисячах біохімічних реакцій, підвищують синтез статевих гормонів).

Запобіжні заходи, стать і вік


Препарати не рекомендується приймати жінкам через можливу маскулінізацію (збільшення кількості волосся, огрубіння голосу та ін.). Якщо Ви чоловік, то важливу роль відіграє Ваш вік і природні дані.


Радимо утриматися від вживання тестостеронових бустерів людям до 23 років, оскільки це може привести до гормональних порушень в організмі. До того ж рівень природного анаболика тестостерону у чоловіків молодого віку досить високий і без його стимуляції.


Супутні товари
Хіт продажів
Подібні статті
Промисловий синтез амінокислот
У промислових масштабах амінокислоти отримують одним з нижчезазначених методів: Метод хімічного синтезуПри прям..
7589
Як діє піколінат хрому на організм людини?
Коли заходить мова про приведення тіла в порядок, само собою, на думку спадає думка про те, що потрібно позбавлятися від надлишків жирових відкладень...
29192
Як підняти тестостерон природним шляхом?
Тестостерон є статевим гормоном, який грає вагому роль здоров'я чоловічого організму. Гормон забезпечує не тільки статевий потяг в чоловіків, а й підт..
57756
Що таке крепатура і як її позбутися?
Болі у м'язах після спорту, які називають кріпатурою, є звичайним систематичним наслідком відновлення фізичної активності або більш інтенсивних зусиль..
8032

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре